Presentatie Nationaal Programma tegen discriminatie en racisme 2023

08-12-2023

Regeringscommissaris Rabin Baldewsingh presenteert dinsdag 12 december in Perscentrum Nieuwspoort (Den Haag) het nieuwe Nationaal Programma tegen Discriminatie en Racisme.

De Nationaal Coördinator zal in een persgesprek een toelichting geven op de in het Nationaal Programma vastgelegde nieuwe maatregelen en beleidsmatige versterkingen. Ook gaat hij in op actuele ontwikkelingen in de samenleving.
 
Datum:          
Dinsdag 12 december 2023
 
Tijd:                
10.30 uur: inloop en gelegenheid tot (onder embargo!) inlezen
11.30 uur: persgesprek met Nationaal Coördinator Rabin Baldewsingh
Aansluitend is er gelegenheid voor 1-op-1 interviews
 
Locatie:         
Perscentrum Nieuwspoort, Bezuidenhoutseweg 67, Den Haag
 
Aanmelden:
Aanmelden voor het persgesprek kan bij NCDR-woordvoerder Marcel van Beusekom, bereikbaar via marcel.beusekom@bureauncdr.nl en 06 – 3073 7110. Kunt u niet aanwezig zijn? Het Nationaal Programma tegen Discriminatie en Racisme 2023 (inclusief persbericht, samenvatting en aanbiedingsbrief van Nationaal Coördinator Rabin Baldewsingh) is vanaf dinsdag 12 december, 11.30 uur, te raadplegen op www.bureauncdr.nl.  


NB: Houders van een Kamerpas en ‘Poorters’, hebben automatisch toegang tot Nieuwspoort. In alle andere gevallen moet u zich vooraf als bezoeker registreren. Dat kan eenvoudig, zie: https://www.nieuwspoort.nl/aanmelden-als-bezoeker/nl/

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen