Staatssecretaris Raymond Knops bezoekt Curaçao, Bonaire en Aruba

02-07-2021

Staatssecretaris Raymond Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) brengt van 3 tot en met 7 juli a.s. een werkbezoek aan Curaçao, Bonaire en Aruba.

Op 3 juli start het werkbezoek op Curaçao, waar Knops onder meer een ontmoeting heeft met de premier dhr. Gilmar Pisas, vicepremier mw. Ruthmilda Larmonie-Cecilia en de raad van ministers. Ook staat een ontmoeting met Mgr. Luis Secco op het programma. 

Op 5 juli komt de staatssecretaris aan op Bonaire, waar hij o.a. spreekt met gezaghebber dhr. Edison Rijna en eilandsecretaris mw. Wendy Pelk. 
De staatssecretaris brengt ook een bezoek aan Plenchi di Trabou en bezoekt de eerste koper van een woning die gebruik heeft gemaakt van de Hypotheekgarantie Bonaire. Ook gaat hij met Stinapa naar Klein Bonaire om de voortgang van het planten van 200 sabalpalmen ter plaatse te bekijken. Verder staat nog een bezoek aan de haven en de pier op het programma. 

De staatssecretaris reist 7 juli door naar Aruba, waar hij onder meer spreekt met demissionair premier mw. Evelyne Wever-Croes en een bezoek brengt aan Aruba Aloë. 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen