Staatssecretaris Raymond Knops bezoekt Curaçao en Bonaire

26-08-2020

Staatssecretaris Raymond Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) brengt van 31 augustus tot en met 3 september a.s. een werkbezoek aan Curaçao en Bonaire.

Op Bonaire wordt de staatssecretaris ontvangen door gezaghebber Edison Rijna en heeft hij gesprekken met de leden van het Bestuurscollege en de Eilandsraad, de programmamanager bestuursakkoord en young professionals. Ook brengt hij een bezoek aan de Voedselbank en spreekt hij met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de Kamer van Koophandel in het kader van de coronahulp. Verder staan een bezoek aan Fundashon Mariadal en Stinapa op het programma.

Op Curaçao wordt de staatssecretaris ontvangen door de vertegenwoordiger van Nederland, Erwin Arkenbout. Er staan gesprekken gepland met Gouverneur mw. Lucille George-Wout en minister-president Eugene Rhuggenaath. De staatssecretaris brengt o.a. een bezoek aan het Rode Kruis en de Voedselbank in het kader van de Nederlandse coronahulp. Verder wordt er een bezoek gebracht aan diverse wijken, waarbij gesproken wordt met vrijwilligers van ngo’s en buurtcentra. Ook staat een bijeenkomst met stakeholders, het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld over het herstel van de economie en het bestuur op het programma.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen